Rosu – Culoarea coruptiei in Romania

Rosu – Culoarea coruptiei in Romania – Multa lume ma intreaba de ce am plecat din Romania. Raspunsul il poate da orice roman plecat in strainatate. Din cauza ca nimic nu merge bine in tara noastra.

Intr-un articol anterior am adus vorba despre politica romaniei chiar daca subiectul era oarecum ”religios”.

Astazi, Facebook-ul a fost inbaxit de un video cu un tanar care se indrepta catre acel mare miting nestiind nici macar unde se indrepta de fapt. Un cititor LaGramada m-a inpirat sa fac acest articol prin asta:

Poftim cultura….!!!! Si nu este de ras. Sunt multi care cer demisii si nu stiu de ce o fac! Altii cer demisii fara sa stie cu cine sa ii inlocuiasca pe cei sus pusi! Jos Iohanis jos PSD !!! SI PE CINE MAMA DRACU PUNEM? Ca si aia care vor veni, tot un an vor sta si dupa le-om cere demisia si lor!!! Umpleti-mi mie facebook-ul cu proteste la care nu aveti rezolvare! Mari politicieni ce v-ati facut unii!!!

spune el simtindu-se scarbit de ceea ce anumiti lideri fac pentru a isi indeplinii telul.

Niciodata nu m-a interesat politica…cel putin atat timp cat am stat in Romania. Am plecat cand aveam 20 de ani. Eram expert la dat cu sapa pe camp nu la politica. De aceea imi spun parerea cu minimul meu de experienta in politica si etc.

 

Murim de foame in Romania. Poate exista 10% dintre primari sau lideri care intr-adevar ii doare undeva de noi, insa restul chiar ca ii doare in cot. Asa ca daca demiteti pe cineva, ganditi-va ca altii le vor lua locul. Asta e mandria romanului…sa fure pana nu mai are unde baga, iar atunci cand nu va mai avea loc, se va semnala autoritatile singure. Cati din voi stiti cate dosare penale exista printre parlamentarii nostii? Va spun eu… habar nu aveti. Va da-ti seama ca nici eu nu am habar. Dar dupa atatea proteste impotriva guvernului, banuiesc ca sunt multe. As vrea sa scriu atat de multe despre asta, dar inainte de toate, nu uitati ca acestea sunt doar parerile mele despre cacatul in care se afla Romania. Atat pentru acum!! Fi-ti cuminti!

Rosu – Culoarea coruptiei in Romania

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.