Telekom de Germania – Cel mai varza provider

De mircuri, 30.05.2018 , de pe la ora 12:00, serviciul Telekom (internet, telefonie. entertain) a cazut. Fara nici un avertisment din partea mogulilor. De 3 zile stau pe intuneric, folosind date mobile sa scriu acest articol. Nici nu vreau sa va imaginati ce nervi am eu acum in mine.

Daca suni la ei, iti spun sa urmezi pasii de pe pagina de ajutor al site-ului lor si atat. Ba unii dintre operatorii de serviciu, iti mai inchid si telefonul in nas atunci cand incepi sa ii musterezi. Platesc 80€ lunar pentru acest serviciu si cred ca am tot dreptul sa mustrez orice angajat Telekom atata timp cat serviciul prestat de dansii nu este pe placul meu.

 

Traiesc in Germania de 8 ani, acolo unde voi credeti ca umbla cainii cu colaci in coada (asta nici macar nu au caini maidanezi) si totusi, nemtii sunt cel mai prost organizati pe partea media. Un provider de internet bun gasesti de la 40€ in sus si nici ala nu iti ofera cine stie ce facilitati.

Internetul mobil nici sa nu mai zic. Un abonament de 20€ lunar cu un telefon gen Huawei P Smart, ai 750 de MB de date mobile. Pe cand in Romania sau Anglia, pentru ceva maruntis, primesti net nelimitat si o gramada de alte facilitati de care omul chiar are nevoie. Internetul in Germania nu se dezvolteaza si nici nu se va dezvolta. Sunt foarte nervos ca nu pot tine pasul cu media (pentru ca am nevoie), pentru ca Telekom nu ma lasa sa stiu care este problema.

Sunt patru zile in care eu nu am conexiune (internet-telefon). Muie Telekom Germania !!! Mama ce as bate un angajat Telekom acum =)). Cu toate astea, acum 20 de minute, am primit un telefon de la ei, prin care ma anunta ca serviciile Telekom va reveni cel tarziu maine. Toata problema a fost din cauza unui transformator sau nu stiu ce piesa arsa din sistemul lor. De parca m-ar ajuta pe mine sa stiu ce li s-a ars lor. Maine cel tarziu o sa se aprinda si beculetele router-ului meu. Pana atunci…Atat pentru acum. Fi-ti pe faza!!!

Muie Telekom Germania

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.