Vuhl – Prototip pentru 05RR6 – In curand

Vuhl – Prototip pentru 05RR6 – In curand

Cu cinci ani în urmă, Vuhl mexico a lansat 05. Iar acum doi ani, acestia au lansat 05RR, versiunea superlativ de usora.

ProMotor a speculat ca in cateva zile se va decoperta un prototip al celui ce se va numi Vuhl 05RR6. Detaliile acestuia fiind inca interzise audientei, nu putem specula nimic. Update-uri vor urma la acest articol.

În 2013, Vuhl a prezentat modelul 05, un supercar mexican cu motor de 288 CP și 420 Nm EcoBoost de la Ford sub capotă. In 2016 a fost prezentat modelul 05RR, superlativ al acelui sportiv special.

Modelul 05RR are roțile din fibră de carbon și este echipat cu un pachet aerodinamic. Vedem un spoiler spate uriaș si un exhaust fabricat în întregime din fibră de carbon. Monocoque constă dintr-o combinație de aluminiu și fibră de carbon. Greutatea a scăzut cu 10% în comparație cu Vuhl normală de la 05 la 640 de kilograme.

Sub capota este celebrul ecoboost de 2,3 litri cu patru cilindri de la Ford, care acum emite 385 cai putere. Cu aceasta, o viteză de 100 km / h trebuie să fie pe ceas în 2,7 secunde. Viteza sa maximă este de 257 km / h. Se asteapta ca noul prototip sa ajunga la 100 km/h in 2.3 secunde. Vom continua cu update-uri la acest subiect!!! Atat pentru acum!! Fi-ti pe faza!!!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.