Femeie – cuvinte, ganduri si gugetari

De atunci de cand ma tin eu mine, de cand am inceput sa realizez, femeile nu prea au avut ce sa caute in viata mea. Poate aveam 6 ani atunci cand prima femeie, mi-a dat o mama de bataie ca eram sa dau foc la casa. Era mama!!! Da, ea a fost prima, care cu greu a reusit sa ma creasca asa cum a putut ea si sa ma aduca oarecum in stadiul in care sunt acum. Nu a fost ea mama perfecta, insa a fost pentru noi (frati-surori) acolo unde aveam nevoie de ea. Acum nu mai e, dar noi o avem in suflete si reusim de fiecare data sa o gasim atunci cand avem nevoie.

 

In acest articol o sa vorbesc din experienta mea, despre femeie in general, nu doar de mama!

 

Respect femeia din orice context (punct de vedere) pentru ca, stiintific vorbind, este de trei ori mai despteapta ca un barbat. Femeia completeaza multe puncte lipsa barbatilor. Femeia este oglinda in care barbatul se uita dimineata inainte sa plece la servici. Afectiunea pe care o arata o femeie, starneste interesul barbatului de a fi BARBAT.

Asa cum se spune ca fara prosti am muri de foame, fara femei nu am putea face nimic. Pentru ca nu avem acea sclipire si dorinta de a arata cuiva cat de barbati suntem. Avem EGO, dar femeia mereu il poate baga la cusca atunci cand este nevoie.

In femeie gasim telul si viziunea pentru un viitor stralucit. Incepem sa ne gandim la familie, copii, casa, masina. …o peluza verde, pe care sa o cureti in fiecare dimineata in timp ce vecinii pleaca la servici salutandu-te. Visele si planurile vin atunci cand o femeie iti zambeste sau iti spune sincer acele doua cuvinte magice. Iubeste femeia!!! Atat pentru acum! Fi-ti pe faza!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.