Noul Bugatti Chiron aparitie de senzatie!!!

Noul Bugatti Chiron

Noul Bugatti Chiron rupe gura targului la Geneva cu aparitia sa. Pe langa formele sale fine si extravagante, cel mai mult au atras atentia cifrele. „Fiara” isi etaleaza luxosul bord care expune mandru semnul pentru 500km/h , masina atingand viteza de 420 km/h. Este trasa de 1,479 de cai si 4 turbocompresoare si cu o capacitate cilindrica de 7,993cc. Noul Bugatti Chiron dispunde de un consum urban de 35.2L si un consum exterior de 15.2L la suta de kilometrii.

Masina are sasiul din fibra de carbon, deasemenea si caroseria acesteia. Foarte subtire dar si super-puternica, cu fagure de aluminiu care este introdus in miez.

Si acum vine si intrebarea : „Viteza este una uluitoare dar cat vor rezista anvelopele pana sa explodeze? ” ,iar eu vin si va spun ca deja cei de la Michelin au dezvoltat anvelope pentru a face fata cerintelor de functionare la o viteza de peste 260 km/h.

Atunci cand vine vorba de acceleratie, nu putem spune decat ca un McLaren P1 in comparatie, este ca si Marius Moga vs. Ludwig van Beethoven(imposibil). Cu o stocare a acceleratiei, noul Bugatti Chiron porneste la drum cu puterea unei avalanse. In acelasi timp iti va lasa stomacu si simturile undeva in urma sa, cel putin pana creierul dumneavoastra va incepe sa se recalibreze!!

Tinand cont ca este compusa in marea majoritate din fibra de carbon si aluminiu masina are o greutate de 4,400kg. Cu toate acestea motorul sau quadturbo il ajuta sa atinga 97 km/h in doar 2.4s

Ooo si era sa uit, noul Bugatti Chiron mai are pentru voi inca o cifra. Aici este vorba de pretul de achizitie care porneste de la 2.400.000 euro.

In concluzie cu salariul minim pe economie din Romania de doar 1.900lei. O sa am nevoie de inca 300 de vieti in care sa nu consum nimic ca sa mi-l pot permite!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.