STOP – Viata ta e mai importanta decat Facebook

Chiar este adevarat, viata ta e mai importanta pentru pesoanele care te asteapta acasa nu pentru cele care te urmaresc pe Facebook!!!

STOP – Viata ta e mai importanta decat Facebook

Stiu ca internetul este imbaxit de acest subiect dar imi rezerv dreptul de a imi spune parerea. Hai sa vorbim putin despre trend-ul asta sinucigas de a fi live pe Facaebook in timp de conduci.

 

Crezi ca cei din online, te vor in viata la fel ca si cei care te asteapta acasa? Gresit!!! Fi atent la volan !!! Ceea ce s-a intamplat este un dezastru. Asa cum Pokemon Go nu te lasa sa ”vanezi” in timp ce conduci cu peste 30 km pe ora, Facebook ar trebuii sa ia masuri in ceea ce privesc aceste unelte de live.

E adevarat, nu e vina lor pentru ce se intampla si de aceea nu avem nimic sa le reprosam. Dar noi, cei care folosim gadget-urile si aplicatiile, sa fim mult mai atenti cu ceea ce se intampla in jurul nostru atunci cand conducem. Online-ul ne acapareaza atentia si noi sfarsim in astfel de cazuri. Sunt destul de constient ca nu sunt in masura sa va dau aceste sfaturi „filozofice„ de amator, insa dupa cate se intampla din cauza acestui subiect, tind sa retrag atentia din gadget-uri atunci cand sunt in IRL. Viata e mult mai pretioasa decat asta.

Ati observat ca am folosit cuvantul ”Viata” de mai multe ori in acest articol? NU…nu este un wordkey. L-am folosit pentru ca:  VIATA are prioritate. Hai sa runcam telefonealele in torpedou cand conducem. Fi-ti destepti!!! Atat pentru acum! Fi-ti pe faza!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.