Ganduri de Femeie – GuestPost Doina

Ganduri de Femeie – GuestPost Doina

Ganduri de Femeie –  Timp, pe mine cui mă lași?
Pari tot mai îndepărtat, nu știu dacă mai pot să te ajung vreodată din urmă. Am fost atât de prinsă că nu ți-am măsurat pașii așa mari. Întoarce-te la mine! Am multe să-ți povestesc.
Cred că ultima dată când ne-am povestit eram fetița din colțul străzii cu castani. Eu sunt femeie acum. Nu mai știu nimic de fetița de atunci.

În multe dintre nopți privesc oglinda și-mi văd chipul. A adunat fericiri, tristeți, împliniri, eșecuri, transformări, singurătăți, frustrări sau trufii. Toate într-un amalgam care m-a ținut de multe ori pe loc. De aceea m-am pierdut de tine. Eu nu am vrut să mă pierd.Totul s-a întâmplat dintr-o mare neputință.
Ce pot să fac să mi te-opresc? Ai fi un bun sfetnic.


Promit că voi măsura fiecare secundă, cadențat și apăsat, ca intensitatea ei să-mi rămână gravată în minte. Promit că nu voi mai irosi niciodată prezentul pentru ca viitorul să nu mai fugă de mine, iar trecutul să nu mai fie atât de neiertător.
Nu știu dacă strigătul meu de azi este suficient de puternic să-ți întoarcă măcar privirea. Îndură-te de mine! Nu îți cer să te întorci! Doar stai puțin și odihnește-te ca să pot să te-ajung! Tu, timp, nu obosești niciodată?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.