Masina agentului 007 scoasa la LICITATIE

Masina agentului 007

Legendarul Aston Martin DB5 condus de James Bond in filmul GlodenEye din 1995 scos la licitatie!

Masina agentului 007, (Pierce Brosnan) in filmul “GoldenEye”(1995) si in “Thunderball” (1965) va fi scoasa la licitatie pe data de 13 iulie 2018.
Bolidul are o capacitate cilindrica de 3,99cc. Fiind trasa de 282 CP, greutatea acesteia este de 1,02t si poate atinge 60 mph (97 kmph) in doar 8 secunde.

 

Masina va fi vanduta cu toate dotarile initiale incluzand deasemenea: mitralierele (machete) ,caroseria si parbrizul blindat,revolverele incorporate in placutele de inmatriculare ,dispozitivul de imprastiat cuie si ulei, lansatorul de fum,dispozitivul de localizare. Cutia de viteze ascunde de asemenea butonul rosu pentru autoejectare. Iar usa soferului are incorporate un GPS si in telefon.

Automobilul celui mai renumit spion, a facut inconjurul lumii inainte de prima licitatie. Fiind prezent in Marea Britanie , Germania , S.U.A. si HongKong, iar in prezent celebra masina isi asteapta proprietarul!!

3 Comments

  1. Stii cunva daca licitatia va fi televizata sau ceva de genu? As fi interesat sa vad cat se plateste pentru masinuta 😀

1 Trackback / Pingback

  1. Noul Bugatti Chiron aparitie de senzatie!!! ⋆ La Gramada

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.